14 Aralık 2013 Cumartesi

Warhammer 40K: Space Marine Oyun indir



warhammer-40000-space-marine-artworkBüyük kahramanlar, efsanevi zaferler, çöküşler, aslında Warhammer evreni için söylenecek çok fazla bir şey yok. Böylesi malzemeleri olan bir oyunu oynamak isterseniz hemen Warhammer 40K: Space Marine Oyun indir konu başlığına tıklayın ve bu oyunumuzu hemen indirin.
Bitirici vuruşlar, aslında vahşetin doruğa çıktı zamanlar. Sersemleyen rakiplerin üstünde işaret çıkıyor. Yapılması gereken, işaret hangi düğmeyse ona basıp, Titus’un rakipler üstünde ameliyat yapmasını izlemek. Keza bu adamın böğrüne balta saplamaktan, kafasını parçalamaya kadar gidiyor. Ancak fazla çeşitli değil, belli sayıda animasyon var o kadar. Bunu yaptığımız zaman Titus’un sağlığı artıyor. Sersemletmenin de birkaç yolu var. Düşmana omuz atmak, yere sağlamca tekmeyi basıp rakipleri dağıtmak (Chainsword’ta oluyor Axe ve Hammer’da daha farklı), bombanın etkisiyle sersemleyen düşmanlar gibi. Fury modu, sağlık arttırmanın yanında yakın dövüşlerde en büyük ilaç. Fury’i açtığımızda bar bitene kadar oldukça kuvvetliyiz. Özellikle Elite sıfındaki düşmanları temizlerken iyi oluyor. Eğer Fury açıkken, herhangi bir silahla Zoom yaparsanız, yavaş çekim oluyor Marksman moduna giriyoruz. Fury barı adam öldürdükçe kendi kendine doluyor. Oyunda silah çeşitliliği genel olarak yeterliyken, yanımıza en fazla 4 farklı silah alabiliyoruz, ancak bu durum Thunder Hammer için geçerli değil. Hammer olduğunda en fazla iki ateşli silah kullanabiliyoruz. Jet Pack kullanması eğlenceli, ancak Campaign’de az kullanıyoruz, bu yüzden Singleplayer’da az ömürlü. Buna nazaran Multiplayer’da ise bol bol Jet Pack kullanabiliriz.
Yapımın tekli oyuncu modu genel olarak sürükleyici. Buna rağmen bolca aksiyonla, çizgisel olarak ilerliyor. Yapılacaklar baştan belli. Arada çıkan farklı engeller olmasını da tercih ederdim. Araç kullanma imkanı da yok. Sadece bir bölümde gemiyle havada giderken, uçan Ork’ları avlıyoruz o kadar. Yapay zeka ise beklentilerin altında. Bazı zamanlar atılan el bombasından kaçmayı akıl eden rakipler, çoğu zaman bu durumu tekrarlamıyor. Düşmanları geçtim, yanımızdaki silah arkadaşlarımız aynı şekilde. Oyun ile aktaracaklarım şimdilik bu kadar arkadaşlar hepinize iyi oyunlar.
Warhammer 40K: Space Marine Oyun indir Oyun Resimleri
Space-Marine-Logo
spacemarine-3
3784a01b198e1d28d55b115873089110
Warhammer 40K: Space Marine Oyun indir Sistem Gereksinimleri
Minimum Gereksinimler:
* İşletim Sistemi – Windows XP SP3, Windows Vista SP1, Windows 7
* İşlemci – 2.0Ghz Dual core CPU (any Core 2 Duo or AMD X2 or better)
* RAM – 1GB (XP), 2GB (Vista), 2GB (Windows 7)
* Hard Disk – 20 GB boş alan (yükleme sonrası 10 GB)
* Ekran Kartı – Shader Model 3 kullanan 256MB ekran kartı veya AMD Radeon 3850 veya NVIDIA GeForce 8800GT’nin performansına eşit bir kart)
* Online Steam hesabı
Önerilen Gereksinimler:
* İşletim Sistemi – Windows 7
* İşlemci – Herhangi bir 4 çekirdekli AMD veya Intel işlemci
* RAM – 1GB (XP), 2GB (Vista), 2GB (Windows 7)
* Hard Disk – 20 GB boş alan (Yüklemel sonrası 10 GB)
* Ekran Kartı – Shader model 3 kullanan 512MB ekran kartı (AMD Radeon 5750 veya NVIDIA GeForce GTX 260′ın performansına eşit bir kart)
* Online Steam hesabı
Demo Oyun Linki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder